carucior calibra de la bertoniCarucioare Bertoni-Lorelli

Bertoni-LorelliLorelli este o companie care combina foarte bine produse frumoase si destul de bune calitativ cu un pret decent, accesibil tuturor. Lorelli are insa mai multe branduri sub acest nume, pratic cate unul pentru diverse categorii de produse pe care le comercializeaza, Bertoni fiind marca sub care au carucioare pentru copii si acesorii.

Fara sa intram in stereotipuri, putem spune despre carucioarele Bertoni-Lorelli ca sunt de calitate si pret … est-european. Sa nu uitam ca vorbim de produse fabricate in UE care trebuie sa se ridice la anumite standarde de calitate.

Carucioarele Lorelli sunt foarte frumoase si practice si la un raport calitate-pret excelent. Nu sunt cele mai ieftine de pe piata, insa corespund standardelor de siguranta si durabilitate la un pret foarte bun. Vorbim de niste carucioare bune care sunt excelente pentru cei care doresc sa le schimbe in 3-4 ani si nu vor neaparat sa le paseze de la copil la copil, la nepoti si prieteni. Nu sunt “chinezarii”,  pentru cei care nu au incredere in acele produse.

Modele Carucioare Bertoni Lorelli:

Carucior LightCarucior 2 in 1 ApolloCarucior 2 in 1 FoxyCarucior sport Flash
carucior light de la bertoniCarucior 3 in 1 de la Bertoni-Lorellicarucior Bertoni-Lorelli 2 in 1carucior sport Bertoni-Lorelli

Bertoni-Lorelli nu are doar carucioare sub acest brand, ea include si scaune auto, patuturi, marsupii si alte accesorii atat de necesare si practice pentru bebelusi. Toate aceste produse Bertoni-Lorelli au fost de la inceput concepute pentru familiile care au un buget limitat pentru amenajarea camerei copilului si cumpararea caruciorului si accesoriilor atat de neesare la venirea primului bebe. Astfel fara un efort financiar extraordinar va puteti permite tot felul de lucruri de calitate si frumoase in acelasi timp, de care sa se bucure copilasul vostru.