Carucioare bebe

De ce sa aiba caruciorul rotile mari?

Rotile mari nu sunt un necesar sau o caracteristica pe care neaparat sa o luati in considerare atunci cand cumparati un carucior bebe. Insa este un subiect bine de stiut pentru a lua o decizie inteleapta si in concordanta cu stilul vostru de viata.

Asadar: cu cat sunt mai mari rotile, cu atat mai usor se va deplasa caruciorul pe teren denivelat, noroi sau zapada si  va fi mai usor de urcat obstacole precum borduri sau trepte. Si va zdruncina mai putin pe bebe atunci cand va plimbati pe alei nepavate sau pavate cu “biscuitii” care sunt atat la moda in ziua de azi. Asta e tot.

Acum urmeaza ca voi, parintii sa decideti cat de importanta este aceasta caracteristica. Cat de des umblati prin noroi sau zapada, daca aveti in fata casei doua sau trei trepte pe care trebuie sa le urcati zilnic sau umblati des pe “la tara” unde aveti drumuri nepavate.

Insa marimea nu este singurul detaliu pe care trebuie sa il luati in considerare cand cumparati un carucior, ci si calitatea acestora. Exista destul de putine modele pe piata care sa aiba roti cu camera, care trebuie umflate, majoritatea fiind din materiale solide. Atentie insa la tipul de cauciuc care imbraca roata, am vazut modele care au un cauciuc moale si inflexibil, care dupa o vreme s-a deformat, creand indentatii pe roata si pur si simplu