Carucioare bebe

Manerul reversibil la un carucior este un lucru pe care putini proaspeti parinti il iau in seama.

Desi pare doar un moft, manerul reversibil este extrem de practic.

Haideti sa vedem intai optiunile de pe piata:

Carucioare cu maner in fata – manerul este in fata caruciorului astfel incat copilul sta cu fata la voi si spatele catre directia de mers.
Acest lucru este practic mai ales in primele luni de viata ai bebelusului, cand vrem sa fim cu ochii pe ei incontinuu. Sau la copilasii care dorm si se sperie usor de zgomotele din jur, iar fata mamei ii linisteste si pot adormi la loc.

Acest tip de manere se gaseste la modelele standard, la carucioare cu landou sau trasurici pentru bebe. Nu se prea intalneste la carucioarele pentru copii mai mari sau sport.

Carucior cu maner in spate – astfel incat copilul va fi cu fata la directia de mers. Copilasul care deja are 5-7 luni si poate deja sta bine in fund, este gata sa exploreze lumea inconjuratoare. De aceea el va vrea sa fie cu fata catre toate lucrurile interesante, in timp ce se plimba cu mami.

Carucior cu maner reversibil – manerul se poate muta si in fata si in spatele caruciorului, un fel de 2 in 1.
Avantajele sunt evidente din descrierea de mai sus a primelor doua modele. Se intalneste des la carucioare copii standard, modele clasice cu multe caracteristici. Acestea sunt de regula carucioare care pot fi folosite de la primele luni de viata pana cand termina copii gradinita.

Pe langa faptul ca bebe prefera sa vada pe mama sau pe tata atunci cand se trezesc in timpul plimbarii, dealungul lungilor plimbari cu fetita mea pe aleile din oras am gasit nenumarate ocazii in care am zis “ce bine ca pot schimba manerul…”. Si unul din motivele aproape zilnice a fost faptul ca soarele batea ba din fata ba din spate, si eu de sigur, ma plimbam de sus in jos sa adoarma.

Orice preferinte ati avea, manerul reversibil este o caracteristica folositoare care merita luata in considerare la carucioare bebe.