Carucioare bebe

Termeni si Conditii

  1. Acceptul conditiilor de folosire

Folosirea acestui site: bebecarucioare.ro, a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si deci utilizator al site-ului www.bebecarucioare.ro sunteti de acord sa respectati aceste reguli si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu bebecarucioare.ro

Administratia BebeCarucioare.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura si continutul oferite de www.bebecarucioare.ro sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a site-ului bebecarucioare.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor, iar intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, dumneavoastra va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a bebecarucioare.ro.
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a siteului bebecarucioare.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

  1. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini) publicate de Administratorul se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de Administratorul, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare continute in site-ul www.bebecarucioare.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii sau membrii site-ului bebecarucioare.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site-ul bebecarucioare.ro

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati la bebecarucioare.ro, Administratorul isi rezerva dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

3. Linkuri afiliere

Acest blog conține link-uri de afiliere. Acest lucru înseamnă că, odată ce ați dat click pe un link, al unui producător și ați cumpărat un produs, un procent foarte mic va reveni bebecarucioare.ro. Acest lucru nu influențează cu nimic prețul produselor pe care le achiziționați și nu veți plăti mai mult decât cumpărați.

Bebecarucioare.ro nu vinde produsele prezentate. Produsele prezentate sunt doar cu titlu de informare, de asemenea preturile afisate sunt orientative, preturi afisate la furnizori in momentul incarcarii produselor pe site-ul bebecarucioare.ro. Produsele pot fi achizitionate pe site-ul furnizorilor in conditiile afisate de acestia.

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate in aceasta pagina.