Carucioare bebe

Cauti carucioare de calatorie ? sau cel de acasa e destul de bun pentru vacanta?
Fie ca e vorba de vacanta la mare sau la munte, calatorie cu avionul sau cu masina, sunt cateva lucruri de luat in considerare cand mergeti cu bebe in calatorie.

 

Carucior dublu in oras

 

8 Intrebari esentiale cand va alegeti carucioare de calatorie

Profitati de experienta de ani de zile a familiilor cu copii, de toate cautarile pe internet si testarile pe care le-au facut altii si inainte sa va apucati sa cautati un carucior perfect puneti-va cateva intrebari. Asta inainte ca pe parcurs sa va dati seama ca toate review-urile pentru carucioare pe care le-ati citit au fost bune si frumoase dar nu au luat in considerare particularitatile familiei si calatoriei voastre.

  • Calatoriti in mod regulat cu masina? (uitati-va dupa ceva care va da posibilitatea sa folositi scoica sau scaunul de masina in carucior)
  • Veti avea lifturi, scari si usi de deschis in mod frecvent? (sa luati in considerare marimea si greutatea caruciorului)
  • Veti calatori prin oras cu autobuze? Sau vor fi alte situatii cand caruciorul trebuie pliat in mod constant pentru a nu ocupa prea mult spatiu? (sa luati in considerare cat de usor se poate plia sau impacheta caruciorul) Vezi carucioare sport pliabile.
  • Veti face cumparaturi cu caruciorul (aici sunt doua situatii …sa fie confortabil de plimbat prin magazin si sa aiba loc de depozitare)
  • Pe unde veti calatori? Carucioarele pentru calatorii in zone de la tara sau prin natura pot fi diferite de cele pentru oras (ganditi-va daca aveti nevoie de carucior cu roti mari, poate carucior cu telescop pentru a nu-l zdruncina prea mult pe bebe, sau ceva mai confortabil pe asfalt si drumuri netede)
  • Vei face jogging cu caruciorul? (ei, pe la noi nu prea la moda sa alergi prin parc sau in fata blocului cu caruciorul … dar nu exclude niciodata un pic de exercitiu …mars rapid sau plimbare cu caruciorul)
  • Cum va fi vremea in calatorie? Sa fiti pregatiti daca e frig, ploaie sau soare puternic cu accesoriile necesare.
  • Planuiti ca bebe sa adoarma pe carucior (atentie la modul in care se lasa caruciorul pe spate si unghiul in care se rabateaza, de asemenea sa va asugurati ca nu ii bate soarele in ochi …poate fi neplacut in timpul somnului

 

Calatorie placuta 🙂

 

Carucior la mare pe plaja